Accept Cookies?
Provided by OpenGlobal E-commerce

dinsdag 1 mei 2012

Over geweldtegenpolitie.nl en contact gegevens

Geweldtegenpolitie.nl is een particulier non-profit initiatief waar ook politieagenten aan meewerken.Het initiatief geniet veel steun onder de agenten van hoog tot laag.Omdat de overheid slechts statistische cijfers geeft en geen inzicht geeft in de ernst van allerlei soorten geweldshandelingen tegen hulpverleners en in het bijzonder tegen politieagenten is geweldtegenpolitie.nl ontstaan.

Het is het doel van geweldtegenpolitie.nl om de enorme geweldsspiraal tegen politieagenten en ander dienstverleners dagelijks zichtbaar te maken door officiële politiepersberichten die geweld tegen agenten en andere hulpverleners bevatten te analyseren en onder de aandacht te brengen van burger en politiek, zodat het beleid van de overheid hier beter op aan kan sluiten en de situatie kan verbeteren voor de politieagenten en andere hulpverleners.Tevens brengt geweldtegenpolitie.nl regelmatig cijfers naar buiten over o.a. het door agenten opgelopen letsel, soorten geweld en oorzaken van geweld tegen hulpverleners.

Geweldtegenpolitie.nl hoopt dat meer mensen en in het bijzonder de politiek het besef krijgen dat het geweld tegen hulpverleners een dagelijks voorkomend probleem is dat steeds meer toeneemt i.p.v. afneemt.Tevens is geweldtegenpolitie.nl ook actief op twitter onder de link @geweldtegenpol en verder op Facebook facebook.com/gtp.geweldtegenpolitie en facebook.com/pages/Geweld-tegen-Politie

De redactie van geweldtegenpolitie.nl verzoekt agenten van de diverse politieregio's contact met GTP op te nemen indien zij belangrijke politiepersberichten aangaande het geweld tegen politieagenten en andere hulpverleners missen op de website.Dit kunt U doen via email adres: geweldtegenpolitie@gmail.com. Ook de landelijke media kan via dit email adres contact opnemen met de redactie van geweldtegenpolitie.nl.

Voor informatie over geweldtegenpolitie.nl , interviewverzoeken enz, kunt u de redactie van geweldtegenpolitie.nl bereiken via:

 e-mail: geweldtegenpolitie@gmail.com


Met vriendelijke groet,
Redactie geweldtegenpolitie.nl

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More
Aangepast zoeken